Contact

Heeft u een vraag of opmerking?


    Bakker Rijkenberg
    Emmaplein 34
    2014 VA Haarlem
    Tel. 023 532 54 26
    info@bakkerrijkenberg.nl

    KvK: 51952300
    BTW: 813012533B01
    IBAN: NL76 INGB 0000591225

    Openingstijden:

    Maandag: 08:00 – 17:30 uur
    Dinsdag: 08:00 – 17:30 uur
    Woensdag: 08:00 – 17:30 uur
    Donderdag: 08:00 – 17:30 uur
    Vrijdag: 08:00 – 17:30 uur
    Zaterdag: 07:30 – 16:00 uur

    Bijzondere (feest)dagen: 

    vrijdag 2-4-2021 Goede Vrijdag
    maandag 5-4-2021 2e Paasdag gesloten
    dinsdag 27-4-2021 Koningsdag
    woensdag 5-5-2021 Bevrijdingsdag
    donderdag 13-5-2021 Hemelvaartsdag gesloten
    maandag 24-5-2021 2e Pinksterzaterdag gesloten
    26-07-2021 t/m
    15-08-2021
    Zomervakantie sluiting gesloten
    zaterdag 25-12-2021 1e Kerstdag gesloten
    zaterdag 1-1-2022 Nieuwjaarsdag gesloten

    Werken bij Bakker Rijkenberg?

    Wij hebben momenteelvacatures

    Flexibele chauffeur voor met name de donderdag- vrijdag en zaterdagochtend
    Je werkt alleen in de ochtend, vanaf 09.00 of 10.00 uur, afhankelijk van het aantal bestellingen.
    Verwacht wordt dat je de bestellingen, die al klaarstaan, controleert op volledigheid en ze op een correcte manier bezorgd bij het desbetreffende bedrijf, of huisadres.
    Ben je in het bezit van rijbewijs B en heb je zin in deze flexibele functie? Dan zien wij graag een motivatiebrief tegemoet (info@bakkerrijkenberg.nl), of kom langs en maak kennis met ons.


    Zelfstandig werkend banketbakker voor 38 uur per week (fulltime)
    Je werkt in een klein en gezellig team waar verwacht wordt dat je zelfstandig en efficiënt kunt werken.

    Naast een afwisselende functie, een leuk team met fijne collega’s en een prettige werkomgeving bieden wij salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bakkersbedrijf. Werktijden zijn in overleg.

    Welke werkzaamheden vallen er onder deze functie:
    Als banketbakker zorg jij er natuurlijk voor dat onze winkel voorzien is van het heerlijkste gebak. Je bent creatief, flexibel en je hebt natuurlijk een passie voor ambacht. Je bereid bestaande producten en helpt met ontwikkelen van nieuwe producten. Je bewaakt de kwaliteit, je houdt voorraden bij en besteld grondstoffen. Een functie voor een echte ervaren duizendpoot.

    Kwalificaties en vaardigheden;

    – Organisatorische vaardigheden
    – Vermogen om recepten te lezen en te berekenen
    – Creativiteit in het bedenken van nieuwe producten/processen
    – Bereid tot samenwerken
    – Communicatief vaardig
    – Vermogen tot overzicht, kan rust en overzicht bewaken in drukke tijden

    Ben je gemotiveerd, flexibel, heb je passie voor het vak en ben je in het bezit van een MBO-3 diploma Zelfstandig Werkend banketbakker, dan zien wij graag een motivatiebrief en CV tegemoet t.a.v. Jaap Tuijn –  info@bakkerrijkenberg.nl 


    BBL broodbakker voor 32 uur per week
    Wat verwachten wij van jou?
    – je bent bezig met een opleiding tot broodbakker mbo-3
    – je kunt goed functioneren in teamverband en communiceren met collega’s
    – je beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken
    – je wilt graag leren en bent nieuwsgierig
    – je hebt een passie voor het vak en bent bereid veel informatie tot je te nemen en ervan te leren.

    Wij bieden jou een stageplek voor 32 uur per week in een klein, hardwerkend en gemotiveerd team van professionals. Wij hebben respect voor elkaars talenten en we zijn een bedrijf met ambitie. Bakker Rijkenberg staat al 96 jaar voor kwaliteit met passie en wij dragen graag onze kennis graag over aan de nieuwe generatie.

    Ben je gemotiveerd, wil je veel leren en ben je bezig met de opleiding MBO-3 Zelfstandig Werkend bakker, dan zien wij graag een motivatiebrief t.a.v. Jaap Tuijn – info@bakkerrijkenberg.nl 


    Bakkerij leerlingen kunnen kijken op Stagemarkt.nl voor de meest recente leerplaatsen in ons bedrijf.