Contact

Heeft u een vraag of opmerking?


    Bakker Rijkenberg
    Emmaplein 34
    2014 VA Haarlem
    Tel. 023 532 54 26
    info@bakkerrijkenberg.nl

    KvK: 51952300
    BTW: 813012533B01
    IBAN: NL76 INGB 0000591225

    Openingstijden:

    Maandag: 08:00 – 17:00 uur
    Dinsdag: 08:00 – 17:00 uur
    Woensdag: 08:00 – 17:00 uur
    Donderdag: 08:00 – 17:00 uur
    Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
    Zaterdag: 07:30 – 16:00 uur

    Bijzondere (feest)dagen: 

    vrijdag 15-apr Goede vrijdag
    zondag & maandag 17 en 18 april Pasen gesloten
    woensdag 27-apr Koningsdag
    donderdag 5-mei Bevrijdingsdag
    donderdag 26-mei Hemelvaartsdag gesloten
    zondag & maandag 5 & 6 juni Pinksteren gesloten
    25 juli t/m 13 augustus Zomervakantie gesloten
    zondag & maandag 25 & 26 december Kerstmis gesloten
    zondag & maandag 1 & 2 januari Nieuwjaarsdag gesloten

    Werken bij Bakker Rijkenberg?

    Wij hebben momenteelvacatures

    Wij zijn op zoek zijn een flexibele collega in onze winkel als verkoopmedewerk(st)er…!

    Het gaat om 2 hele dagen voor 17 uur per week.
    De werkdagen kunnen wisselen van dinsdag t/m vrijdag.
    De perfecte functie voor degene die op zoek is naar een parttime baan.

    Hou je van aanpakken, kun je zelfstandig werken, ben je representatief en klantgericht?
    Dan zoeken wij JOU!
    Stuur ons een mail met je motivatie en een eventueel CV naar info@bakkerrijkenberg.nl t.a.v. Simone Tuijn en dan hoor je z.s.m. van ons.


    Voor onze ambachtelijke bakkerij zijn wij op zoek naar een
    zelfstandig werkend banketbakker
    voor 38 uur per week (fulltime). Je werkt in een klein en gezellig team waar verwacht wordt dat je zelfstandig en efficiënt kunt werken.

    Naast een afwisselende functie, een leuk team met fijne collega’s en een prettige werkomgeving bieden wij salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bakkersbedrijf. Werktijden zijn in overleg.

    Welke werkzaamheden vallen er onder deze functie:
    o.a. het bereiden van banketproducten, kwaliteit bewaken van banketproducten, de voorraad grondstoffen bijhouden en bestellen, banket producten in de winkel voorraad bewaken en aanvullen, etc.

    Kwalificaties en vaardigheden;
    – Organisatorische vaardigheden
    – Vermogen om recepten te lezen en te berekenen
    – Creativiteit in het bedenken van nieuwe producten/processen
    – Bereid tot samenwerken
    – Communicatief vaardig
    – Vermogen tot overzicht, kan rust en overzicht bewaken in drukke tijden

    Ben je gemotiveerd, flexibel en ben je in het bezit van een MBO-3 diploma Zelfstandig Werkend banketbakker, dan zien wij graag een motivatiebrief en CV tegemoet t.a.v. Jaap Tuijn – info@bakkerrijkenberg.nl


    Bakkerij leerlingen kunnen kijken op Stagemarkt.nl voor de meest recente leerplaatsen in ons bedrijf.