Emmaplein 34
2014 VA Haarlem
Tel. 023 532 54 26
info@bakkerrijkenberg.nl
KvK: 51952300
BTW: 813012533B01
IBAN: NL76 INGB 0000591225
Maandag: | 08:00 – 17:30 uur |
Dinsdag: | 08:00 – 17:30 uur |
Woensdag: | 08:00 – 17:30 uur |
Donderdag: | 08:00 – 17:30 uur |
Vrijdag: | 08:00 – 17:30 uur |
Zaterdag: | 07:30 – 16:00 uur |
Bijzondere (feest)dagen:
|
Werken bij Bakker Rijkenberg?
Wij hebben momenteel 2 vacatures
Zelfstandig werkend banketbakker voor 38 uur per week (fulltime).
Je werkt in een klein en gezellig team waar verwacht wordt dat je zelfstandig en efficiënt kunt werken.
Naast een afwisselende functie, een leuk team met fijne collega’s en een prettige werkomgeving bieden wij salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bakkersbedrijf. Werktijden zijn in overleg.
Welke werkzaamheden vallen er onder deze functie:
o.a. het bereiden van banketproducten, kwaliteit bewaken van banketproducten, de voorraad grondstoffen bijhouden en bestellen, banket producten in de winkel voorraad bewaken en aanvullen, etc.
Kwalificaties en vaardigheden;
- Organisatorische vaardigheden
- Vermogen om recepten te lezen en te berekenen
- Creativiteit in het bedenken van nieuwe producten/processen
- Bereid tot samenwerken
- Communicatief vaardig
- Vermogen tot overzicht, kan rust en overzicht bewaken in drukke tijden
Ben je gemotiveerd, flexibel en ben je in het bezit van een MBO-3 diploma Zelfstandig Werkend banketbakker, dan zien wij graag een motivatiebrief en CV tegemoet t.a.v. Jaap Tuijn – info@bakkerrijkenberg.nl
BBL broodbakker voor 32 uur per week
Wat verwachten wij van jou?
– je bent bezig met een opleiding tot broodbakker mbo-3
– je kunt goed functioneren in teamverband en communiceren met collega’s
– je beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken
– je wilt graag leren en bent nieuwsgierig
– je hebt een passie voor het vak en bent bereid veel informatie tot je te nemen en ervan te leren.
– Je hebt vermogen tot overzicht, je kan rust bewaken in drukke tijden
Wij bieden jou een stageplek voor 32 uur per week in een klein, hardwerkend en gemotiveerd team van professionals. Wij hebben respect voor elkaars talenten en we zijn een bedrijf met ambitie. Bakker Rijkenberg staat al 96 jaar voor kwaliteit met passie en wij dragen graag onze kennis graag over aan de nieuwe generatie.
Ben je gemotiveerd, wil je veel leren en ben je bezig met de opleiding MBO-3 Zelfstandig Werkend bakker, dan zien wij graag een motivatiebrief t.a.v. Jaap Tuijn – info@bakkerrijkenberg.nl
Bakkerij leerlingen kunnen kijken op Stagemarkt.nl voor de meest recente leerplaatsen in ons bedrijf.